Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag παντρεύτηκαν! Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο το πρωί της Παρασκευής. Μετά τον γάμο τους η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πραγματοποίησαν το baby shower για το μωρό που περιμένουν σε λίγους μήνες.

Ο Χρήστος Σαντικάι την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Η Λάουρα Νάργες τον κοιτούσε και σκεφτόταν ποια θα είναι άραγε αυτή η τυχερή γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του. Λίγους μήνες αφότου έκαναν σχέση, οι δυο τους κρατούσαν στα χέρια τους ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Σήμερα 1 Ιουλίου η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι παντρεύτηκαν και επισφράγισαν την αγάπη τους. Το ζευγάρι θα αποκτήσει τους επόμενους μήνες ένα αγοράκι το οποίο θα πολλαπλασιάσει την ευτυχία τους.

«Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Προγραμματίζουμε το θρησκευτικό κομμάτι, απλά μέχρι τότε θα γίνει η δέσμευση διαφορετικά για να είμαστε έτοιμοι για τον μικρό μας. Έχουμε υπόψη μας κάποιες ημερομηνίες τις οποίες προς το παρόν κρατάμε για εμάς. Πιστεύουμε όμως και οι δύο πολύ και θέλουμε να ενωθούμε ενώπιον του Θεού», είχε εκμυστηρευτεί η Λάουρα Νάργες στο περιοδικό ΟΚ! για τα σχέδια που έκαναν περί γάμου με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η γνωριμία του ζευγαριού κρατά από την εποχή που η Λάουρα συμμετείχε στο So you think you can dance. «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Χρήστο πάει χρόνια πίσω, στην εποχή του So you think you can dance, γιατί είχε έρθει να με δει, κάτι που μου αποκάλυψε χρόνια μετά. Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου είχε έρθει καλεσμένος, και μάλιστα μου έχει προωθήσει και μια φωτογραφία από εκείνη την τηλεοπτική συνάντηση. Συναντηθήκαμε ξανά πριν από τρία χρόνια, γιατί η ηχογράφηση του τραγουδιού που έκανα με τον ZeRaw έγινε στο στούντιο του Χρήστου», είχε εξομολογηθεί για τον σύζυγό της η παρουσιάστρια στο ΟΚ!

 

Πηγή okmagazine.gr