Για την εμπειρία της στην παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινός Καφές» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα», η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο επαγγελματικό βήμα που είχε κάνει στο παρελθόν και τόνισε πόσο δύσκολο ήταν να αναλάβει την εν λόγω εκπομπή, μετά την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως ανέφερε αρχικά, η εντολή να αναλάβει την εκπομπή δόθηκε από τον Μίνωα Κυριακού. «Δεν λες "όχι" στον πρόεδρο. Έτσι μου είπαν. 31 Αυγούστου βράδυ, μετά το νυχτερινό δελτίο, μου λένε "πρέπει να υπογράψεις αυτό" και μου δίνουν το συμβόλαιο για τον "Πρωινό Καφέ"», περιέγραψε αρχικά.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η κατάσταση δεν ήταν καθόλου εύκολη μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. «Μετά την αποχώρηση της Ελένη, υπήρχε μια τοξικότητα σε αυτό το περιβάλλον, η οποία και έμεινε πίσω. Μιλάμε για βαθιά τοξικότητα και εγώ τότε, ήμουν πολύ "ψάρι", δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.


«Ζούσα ένα σκηνικό "Μαλέσκου" επί 100. Ο "Πρωινός Καφές" είχε επιτυχία και τότε, είχα ενοχές να το λέω. Παιδιά, δεν θέλω να τα θυμάμαι εκείνα τα τρία χρόνια», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: