Ήταν μια καλή τηλεοπτική σεζόν για την ξανθιά παρουσιάστρια αυτή που τελειώνει, ενώ εδώ και 2 χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Μια σχέση που ξεκίνησε με ευοίωνες προοπτικές από την πρώτη στιγμή και αυτό αποδείχθηκε σε βάθος χρόνου.

Εδώ και αρκετούς μήνες άλλωστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μετακομίσει στο σπίτι του συντρόφου της, ενώ στο δικό της σπίτι στη Βούλα διαμένει η οικογένειά της όταν έρχεται από τη Ρόδο στην Αθήνα.

Καιρό τώρα υπήρξαν δημοσιεύματα για επικείμενο γάμο του ζευγαριού, με την πρόταση να έχει ήδη πραγματοποιηθεί εκ μέρους του επιχειρηματία προσφέροντας ένα κομψό δαχτυλίδι στη σύντροφό του.

Μάλιστα, μετά τις πασχαλινές διακοπές του ζευγαριού στην Κρήτη και όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε σχετικά στην επιστροφή της στο αεροδρόμιο, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «Ο Βασίλης έφυγε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην «OΝ time» -ωστόσο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται ούτε από το ζευγάρι αλλά ούτε και από το στενό τους περιβάλλον- ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με την Κωνσταντίνα να διανύει τους πρώτους μήνες της κύησής της.

Είχε ερωτηθεί βέβαια στα τέλη Μαΐου από τον Νίκο Μουτσινά, αλλά είχε απαντήσει αρνητικά. Δύο στοιχεία πάντως φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης.

Ενώ είναι η γνωστό πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε καλοκαίρι ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό, φέτος δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής και περιορίζεται στην ανάρτηση παλαιότερων καρέ με μπικίνι από το αρχείο της στο Instagram.

Επίσης, οι τελευταίες φωτογραφίες της στο Instagram είναι με αέρινα φορέματα που παραδοσιακά επιλέγουν οι γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα. Προφανώς, εάν ισχύουν οι φήμες εγκυμοσύνης, ίσως τελικά η παρουσιάστρια επιλέξει να απέχει από τη μικρή οθόνη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime