Για τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στα οικονομικά του, καθώς και για την Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μελέτης Ηλίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

Ο ηθοποιό αναφέρθηκε αρχικά στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», όπου και πρωταγωνιστεί.

«Το Σόι ήταν η σειρά που με έκανε γνωστό. Πριν την επιτυχία στην τηλεόραση, τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν. Ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα. Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση ξέρει πως τα χρήματα είναι καλύτερα από το θέατρο», επισήμανε.

Όσο για τις κακές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, αλλά και την εξουσία που πολύ συχνά κάποιοι εκμεταλλεύονται, ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε: «Στις περιπτώσεις αυτές, τυχαίνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να τον κατηγορήσεις ότι δεν ικανοποιείς τον άλλον. Έχω φύγει λόγω κακού κλίματος από παράσταση. Έχω πάθει αυτό που λέμε "σεντόνι" σε παράσταση και μάλιστα, είχε ομοιοκαταληξία. Ήταν τραγική εμπειρία».

Όπως αποκάλυψε, πριν την υποκριτική, είχε σπουδάσει λογιστικά, όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, γιατί «θα βάλτωνε».

«Δεν θα άντεχα να είμαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον για μια ζωή», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συγγνώμη που του χρωστάει η Ελεονώρα Μελέτη κι εξήγησε τον λόγο. «Ειδικά από τότε που βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει το "Μελέτη" ως επίθετο, εκεί έγινε το μεγάλο μπέρδεμα. Και μου οφείλει ένα μεγάλο "συγγνώμη" για αυτό, γιατί μπερδεύουν και το δικό μου όνομα τώρα. Να μου το πει παρακαλώ, κάποια στιγμή», είπε χιουμοριστικά.