Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
1-Fai-skorda-Vasilis-Kapernaros
Lifestyle

Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο: Εγώ θα κάνω τη ροή - Εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο

Άναψαν τα αίματα στο «Πρωινό» με πρωταγωνιστές την Φαίη Σκορδά και τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, κ. Βασίλη Καπερνάρο

Έναν αμήχανο διάλογο παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 07/07/2022 στο «Πρωινό« ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη, κ. Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για περίπου 11 λεπτά σχετικά με την αγωγή ύψους 200.000 ευρώ του εντολέα του κατά του ΣΕΗ.

Τα αίματα «άναψαν» όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον Βασίλη Καπερνάρο.

«Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω» απάντησε ο κ. Βασίλης Καπερνάρος, με την παρουσιάστρια να αποκρίνεται «απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη».

«Εσείς ή ο κος Λιάγκας;» ρώτησε ο δικηγόρος.

«Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;» ρώτησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι κάνουν και οι δύο μαζί τη ροή.

Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο Βασίλης Καπερνάρος αρνήθηκε να απαντήσει, γιατί το ερώτημα είναι υποθετικό, όπως υπογράμμισε.

Λίγα λεπτά μετά, ο Βασίλης Καπερνάρος υπογράμμισε στη Φαίη Σκορδά: «Μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο», με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς».

«Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο» απάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο τεταμένη στην εκπομπή, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις λέγοντας στον δικηγόρο ότι πρέπει να γίνεται διάλογος.

Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη πως θα ήταν καλός για την παρουσίαση. «Με καλέσατε, ελάτε στο δικαστήριο. Ο χώρος παρουσίας ο δικός μου είναι στο δικαστήριο και όχι στις τηλεοράσεις».Όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στο «Πρωινό» στο βίντεο που ακολουθεί: