Μία μαντινάδα του καλού του φίλου, Βασίλη Μπισμπίκη συγκίνησε τον Μανώλη Κονταρό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης από την Κρήτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ξεσήκωσε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της με τη μουσική του.

Ωστόσο, η εκπομπή του επιφύλασσε μία έκπληξη καθώς εμφανίστηκε μέσω Skype ο καλός του φίλος, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Αυτό που μας συνδέει είναι η Κρήτη. Νιώθω σαν να είμαι από εκεί. Η καρδιά και η ψυχή μου ανήκουν στην Κρήτη. Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι. Τον θεωρώ φίλο μου και του έχω εμπιστοσύνη. Η δύναμη της ψυχής του με ξεπερνάει. Μας συνδέει όλη η φιλοσοφία και η κουλτούρα της Κρήτης. Νιώθω σαν να είμαι από αυτόν τον τόπο. Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, όμως είναι σαν να γνωριζόμαστε από πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια, θέλησε να αφιερώσει μια μαντινάδα στον Μανώλη Κονταρό, γεγονός που τον συγκίνησε βαθιά: «Οι φίλοι δεν λέν' ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε, στα πάρε και στα δώσε τους, τεφτέρια δεν κρατούνε».

Τότε, ο μουσικός του απάντησε: «Την εισπράττω αυτή τη μαντινάδα, γιατί ο άνθρωπος που την είπε είναι από τους ανθρώπους που το αισθάνεται και το νιώθω. Αυτό έχει μεγάλη αξία για εμένα».