Η Σταρ Ελλάς Αννα Παυλίδου έκανε το επόµενο βήµα στη σχέση της. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», η καστανή καλλονή και ο επιχειρηµατίας Γιώργος Παπαδόπουλος µένουν µαζί στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια, µάλιστα, µιλάει αποκλειστικά γι’ αυτό στο «S» και δηλώνει ευτυχισµένη: «Υστερα από τρία χρόνια σχέσης αποφασίσαµε να µείνουµε κάτω από την ίδια στέγη. Είµαστε πολύ καλά, περνάµε υπέροχα και είµαι πραγµατικά πολύ ευτυχισµένη. Ο σύντροφός µου µε στηρίζει πολύ στις αποφάσεις µου».

Οσον αφορά τα σενάρια για γάµο, η Αννα απαντά: «Είµαι πολύ µικρή, είµαι µόνο 23, οπότε είναι κάτι που δεν το σκεφτόµαστε ακόµη». Οσο για το πώς γνωρίστηκαν: «Ο Γιώργος µε είχε δει σε ένα µαγαζί στη Θεσσαλονίκη και µέσω κοινής παρέας γνωριστήκαµε. Εγώ δεν τον είχα προσέξει, αλλά µια κοινή γνωστή µάς γνώρισε. Για δέκα µήνες µε πολιορκούσε και τελικά ενέδωσα, γιατί ήταν πολύ γλυκός και πολύ ευγενικός µαζί µου».

Πάντως, µας αποκαλύπτει και κάποιες άλλες περιπτώσεις που την είχαν φέρει σε δύσκολη θέση: «Θυµάµαι ένα σκηνικό µε τον σύντροφό µου σε ένα µαγαζί. Ξαφνικά έρχεται κάποιος και µου λέει: ‘‘Το τηλεφωνάκι σου;’’. Φυσικά και τον έδιωξα και του είπα ότι συνοδεύοµαι». Η ίδια, µάλιστα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι της έγινε πρόταση να συµµετάσχει στο φετινό «GNTM», αλλά δεν προχώρησε και εξηγεί το γιατί: «Μου έκαναν πρόταση να συµµετάσχω ως υποψήφια στο φετινό “GNTM”, όµως τελικά δεν γίνεται γιατί έχω συµβόλαιο µε τα Καλλιστεία».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 9 Ιουλίου 2022