Τίτλοι τέλους για τη µελαχρινή καλλονή, Σταρ Ελλάς 2021, Aννα Παυλίδου. Το γνωστό µοντέλο, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», εδώ και τρεις µήνες δεν είναι ζευγάρι µε τον επιχειρηµατία Γιώργο Παπαδόπουλο.

Σε επικοινωνία που είχαµε µαζί της µας είπε χαρακτηριστικά: «Εχουµε χωρίσει µε τον Γιώργο, όµως πλέον έχουµε µια πάρα πολύ όµορφη φιλική σχέση. Θέλω να είναι καλά στη ζωή του. Το ίδιο θέλει και εκείνος για εµένα. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω σε µεγάλη εκτίµηση και του εύχοµαι τα καλύτερα».

Διέγραψε τις φωτογραφίες

Μάλιστα, η Αννα αποφάσισε να διαγράψει και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram. Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της, µας είπε: «Μένω µόνιµα στη Θεσσαλονίκη, όµως αποφάσισα να µετακοµίσω στην Αθήνα, καθώς έχω δεχτεί διάφορες επαγγελµατικές προτάσεις. Τώρα µένει να αποφασίσω τι θα κάνω και, αν προχωρήσουν οι δουλειές, να υπογράψω τα συµβόλαια».

Οσον αφορά το ενδεχόµενο µιας νέας σχέσης, µας είπε: «Προς το παρόν, έχει προτεραιότητα το επαγγελµατικό µου κοµµάτι, όµως, αν προκύψει κάτι όµορφο στη ζωή µου, είναι καλοδεχούµενο». Η ίδια µόλις γύρισε από τη Σύρο και ετοιµάζεται για τον επόµενο προορισµό της: «Θα πάω στη Γερµανία για επαγγελµατικούς λόγους και στη συνέχεια θα πάω µε την παρέα σε κάποιο νησί για καλοκαιρινές διακοπές. Ακόµη όµως δεν έχουµε αποφασίσει πού».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Ιουλίου 2023.