Τις ομορφιές της Ελλάδας απόλαυσε για λίγες ημέρες ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο, Έλον Μασκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος έφτασε την Παρασκευή στην Μύκονο με αρκετούς φίλους του, ωστόσο την παράσταση φαίνεται ότι έκλεψε μια… μυστηριώδης γυναίκα με καυτές αναλογίες.

Η καστανή που συνόδευε τον Έλον Μασκ και κανείς μέχρι πριν από λίγες ώρες δεν είχε ανακαλύψει το όνομά της, είναι, σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger, η οποία συνοδευόταν από τον νέο της σύζυγο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του γίγαντα της ψυχαγωγίας Endavour, Ari Emanuel. Όπως αναφέρει το βρετανικό έντυπο, πρόκειται για φίλη του γνωστού δισεκατομμυριούχου.





Οι διακοπές στη Μύκονο

Τις προηγούμενες μέρες, ο Έλον Μασκ, έκανε μια χαλαρή εμφάνιση στο νησί με ένα πρασινογκρι T-shirt και μαύρο μαγιό. Η παρέα απόλαυσε το γεύμα της σε γνωστό εστιατόριο, προτού θαυμάσουν τα αξιοθέατα του νησιού με ιδιωτικό σκάφος.

Πάντως οι διακοπές του Μασκ στην Ελλάδα φαίνεται πως ήταν σύντομες καθώς όπως αναφέρει ο λογαριασμός στο Twitter που καταγράφει τις κινήσεις του ιδιωτικού αεροπλάνου του, δείχνει πως αυτό απογειώθηκε από τη Μύκονο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα με κατεύθυνση τις ΗΠΑ.