Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Σάρα Κόνερ παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό OK και στον Γιώργο Πράσινο μιλώντας για το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στην Ελλάδα με τον γιο τους, Απόλλωνα.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα για να κάνουμε τη βάφτιση του Απόλλωνα και να δει ο ίδιος τη χώρα του», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Σάρα Κόνερ: «Η βάφτιση ήταν συγκινητική για εμάς – αν και ήταν δύσκολο για μένα, γιατί τον έβλεπα να κλαίει και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Σέβομαι τα έθιμα της χώρας σας και της θρησκείας σας. Δυστυχώς, οι δικοί μου δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά ήταν η οικογένεια και όλοι οι φίλοι του Χρήστου μαζί μας. Ο Χρήστος έχει μια υπέροχη οικογένεια και είναι όπως όλοι οι Έλληνες που έχω γνωρίσει, ζεστοί, ευγενικοί, φιλόξενοι, μια ανοιχτή αγκαλιά», πρόσθεσε για την οικογένεια του αγαπημένου της.

Όσο για τις σκέψεις να επιστρέψουν μόνιμα πίσω στην Ελλάδα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Είναι μια σκέψη που έχουμε στο μυαλό μας, ειδικά με τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική, με τις εκτρώσεις, τα όπλα κ.ο.κ. Είναι λίγο φοβιστικό όσον αφορά το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Όταν σκέφτεσαι το μέλλον του παιδιού σου σε μια χώρα που απαγορεύονται οι εκτρώσεις, τα όπλα είναι παντού, στα σχολεία τούς κάνουν ασκήσεις «τι κάνεις σε περίπτωση που μπει ένας συμμαθητής σου με καραμπίνα»… Είναι λίγο απογοητευτικό που η χώρα της ευκαιρίας και της ελευθερίας δεν είναι αυτό ακριβώς που πιστεύεις – κι αυτό το βλέπεις όσο πιο πολύ τη ζεις», δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο περιοδικό OK.