Φανερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε η Εύη Ιωαννίδου σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram προκαλώντας ανησυχία για την υγεία της.

Το μοντέλο που βρίσκεται στη Σαντορίνη για διακοπές πόζαρε με μαύρο μπικίνι λίγο πριν το μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την αδυνατισμένη της εικόνα.

«Φάε λίγο κορίτσι μου!!!και στο λέω με αγάπη και μόνο, είσαι μια κούκλα», «Οκ εντάξει συνέχισε έτσι ωραίο παράδειγμα, μόνο κόκκαλα εύγε», «Πανέμορφη αλλά πολύ αδύνατη, προσοχή», «Είναι ανησυχητική η εικόνα της αλλά τα κακόβουλα σχόλια δεν βοηθούν. Το λέω με αγάπη», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια των followers.

Η Εύη Ιωαννίδου πρόσφατα γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή καθώς χώρισε με τον Ίνο Φάις, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους έκανε η μητέρα του Ίνο Φάις, Μαρία Καλάβρια.

«Εάν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να ‘ναι καλά και οι δύο! Εύη μου, σε αγαπάω» σχολίασε η Μαρία Καλάβρια στο Instagram, όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του γιου της από την Εύη Ιωαννίδου.