Η πρώην παίκτρια του Survivor μέσα από το Instagram δήλωσε πως εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με την υγεία της, καθώς είχε ανυπόφορους πόνους στο στομάχι. Αργότερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παρουσίασε στα stories της ένα φάρμακο το οποίο της πρότεινε ο γιατρός της.

Δείτε ακόμη: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό

Ωστόσο η ίδια δέχτηκε αρκετά μηνύματα, κάνοντας μια διευκρίνηση για το φάρμακο που παρουσίασε.

«Πρόσεξα κάτι που είπα στα πρωινά μου στόρι και θέλω να τονίσω κάτι γιατί μπορεί να γίνει παρεξήγηση και να υπάρξει παραπληροφόρηση. Aφορά το φάρμακο για το στομάχι που μου πρότεινε η γιατρός μου.

Που σας είπα ότι είναι καλό, ότι ήδη είμαι καλύτερα και τέλος πάντων εμένα με βοήθησε.. από εκεί και πέρα δεν είμαι γιατρός για να ξέρω.. όποτε πριν κάνετε οτιδήποτε να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας όπως έκανα και εγώ γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μοναδική! Αυτό», έγραψε στο Instagram η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Τα διαφορετικά γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Εντελώς διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Λόγω covid-19, η γυμνάστρια τα πέρασε μοναχικά στο σπίτι, ενώ ο Σάκης Κατσούλης της ετοίμασε μία έκπληξη.

«Happy Birthday to me. Φέτος τα γενέθλιά μου δυστυχώς θα είναι πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές… η έκπληξη όμως έγινε, απλά στο σπίτι λόγω Covid. Καθόλου άσχημα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου σε όλα… και κάνεις την κάθε στιγμή ξεχωριστή. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αναρτώντας ένα κοινό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.