H Lindsey Pelas είναι πληθωρική, σέξι και με πολύ… τσαγανό.

Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει εκατομμύρια followers στο Instagram αλλά δυστυχώς πολλοί από αυτούς αγαπούν να την μισούν.

Η 31χρονη καλλονή μίλησε στη Sun και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει δύσκολες στιγμές με δεκάδες μηνύματα να την βρίζουν, να εύχονται το κακό της και να την κακοποιούν ψυχολογικά.

Η Lindsey ήταν ήδη αρκετά συνηθισμένη στην κακή συμπεριφορά των ανδρών από τη στιγμή που άρχισε να δουλεύει σαν μοντέλο και έκανε επιτυχία. Μιλώντας στη Sun θυμήθηκε πώς έγινε στόχος ως έφηβη.

Από την εφηβική της ηλικία μέχρι και σήμερα η Lindsay Pelas έχει ακούσει ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

«Στα 18 δούλευα στο Hooters στη Λουιζιάνα και τότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου» είπε. «Οι πελάτες με φωτογράφιζαν και με έβριζαν στο διαδίκτυο, πολύ πριν από το Instagram. Μιλούσαν για τον τύπο του σώματός μου, κάποιοι μάλιστα δεν δίσταζαν να διαδίδουν ψευδώς ότι διατηρούσαν σχέση μαζί μου» πρόσθεσε. «Απλά με κακοποιούσαν επανειλημμένα. Μου έλεγαν ότι χρειαζόμουν πλαστική, άλλοι ότι είχα κάνει πλαστική επέμβαση. Μου έλεγαν αντιφατικά πράγματα μόνο και μόνο για να με κακοποιήσουν» αναφέρει στη συνέντευξη της η ίδια.

Εκδίκηση από την… ξανθιά

Βέβαια από τότε η νεαρή μεγάλωσε και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δεν δίστασε μάλιστα να εκδικηθεί και έναν από τους άνδρες που της έστειλαν σκληρά μηνύματα. Έχει αντιμετωπίσει σκληρούς haters, κακοποίηση, τρομαχτικούς ανθρώπους, ανθρώπους που προσεύχονταν για τον θάνατό της. «Κάποιοι άνθρωποι μου στέλνουν κάθε μέρα ψυχωτικά πράγματα, απειλές. Η πλειοψηφία αυτών των μηνυμάτων έχουν άνδρες αποστολείς» λέει, χαρακτηρίζοντας τα μηνύματα κακά και απεχθή. «Οι γυναίκες πραγματικά δεν επιδιώκουν ενεργά να με βλάψουν τόσο πολύ» ανέφερε, αν και παραδέχτηκε ότι δεν την ψάχνουν πολύ στο διαδίκτυο.

Το μοντέλο θυμήθηκε  έναν συγκεκριμένο άνδρα που εργαζόταν σε γνωστή εταιρεία και της έστελνε συνεχώς ενοχλητικά μηνύματα. «Μια μέρα είπα “ως εδώ”. Έψαξα στο LinkedIn του και έστειλα αυτά τα μηνύματα στο εργασιακό προφίλ του. Φοβόμουν πραγματικά ότι δούλευε με γυναίκες και δεν μπορούσα να φανταστώ κάποιον που είχε τέτοια εμμονή με τη βία κατά των γυναικών να δουλεύει με γυναίκες και να ελέγχει τους μισθούς τους. Το είπα στο αφεντικό του. Απάντησαν ότι θα το εξετάσουν. Έπρεπε να τον είχαν απολύσει», είπε.

Η Lindsey παραδέχτηκε ότι θα πάρει παρόμοια μέτρα αν λάβει παρόμοια υβριστικά μηνύματα από άνδρες που δουλεύουν σε σχολεία ή γενικά με παιδιά. Το περίεργο, βέβαια, είναι, όπως λέει, ότι στους άνδρες αυτούς φαίνεται να αρέσει να κοιτάζουν τις σέξι φωτογραφίες της, ωστόσο δεν τη σέβονται. Όπως λέει «φαίνεται να θυμώνουν ιδιαίτερα όταν βλέπουν μια γυναίκα να βγάζει χρήματα από το σώμα ή την εμφάνισή της. Αν και δεν φαίνεται να έχουν το ίδιο θέμα όταν εκείνοι κερδίζουν επαγγελματικά χρήματα από την εμφάνιση των γυναικών» σημείωσε