Στην Αθήνα για τα γυρίσματα του σίκουελ «Γάμος αλά ελληνικά 3» βρίσκεται η Νία Βαρντάλος με καστ και το συνεργείο της παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα στην Αθήνα άρχισαν στις 8 το πρωί της Παρασκευής και για χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν βαν, τροχόσπιτα, αυτοκίνητα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια, ακόμη και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα».





Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός ανέβασε στο Instagram, στιγμιότυπα από την ώρα των γυρισμάτων, μαζί με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Λοιπόν… αυτό είναι ένα περιτύλιγμα στο My Big Fat Greek Wedding 3! Είμαι κυριευμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση και ευγνωμοσύνη όλη μέρα, και τώρα καυτά δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου. Ευχαριστούμε το συνεργείο, το καστ, τους παραγωγούς, το στούντιο, τους χρηματοδότες και τους νέους μας φίλους στους Βαριπατάδες, στην Κέρκυρα, Ελλάδα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εκτιμάται εξαιρετικά όταν συμβαίνει μαγεία».





Σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά», η Βαρντάλος επιστρέφει ξανά, ως Τούλα Πορτοκάλος. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου από την Πλάκα, με τη Ραφήνα και το Σούνιο ενώ έφτασε και η ώρα να συνεχιστούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα και στην Κέρκυρα.