Μεγάλωσαν και από µικρά κορίτσια έγιναν πανέµορφες γυναίκες. Αν και δεν ασχολούνται µε τη σόουµπιζ, έχουν εξοικειωθεί µε τα φώτα της δηµοσιότητας λόγω των γονιών τους. Εκείνοι τις κοιτούν µε περηφάνια, αφού, εκτός από την οµορφιά τους, που σε καθηλώνει, έχουν διακριθεί η καθεµία στον τοµέα της, χαρίζοντας µεγάλη χαρά στις οικογένειές τους.

Το µήλο κάτω απ’ τη µηλιά θα πέσει και αυτό είναι κάτι που ισχύει απόλυτα για την Ελένη Πετρουλάκη και την έφηβη κόρη της, Αννα-Μαρία Ιβιτς. Η αγαπηµένη γυµνάστρια µε τον σύζυγό της, Ιλια Ιβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, τη 17χρονη Αννα-Μαρία, τις 14χρονες δίδυµες Μίλα και ∆ωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα. Η πρωτότοκη Αννα-Μαρία ασχολείται µε τον αθλητισµό και πιο συγκεκριµένα µε τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραµµο σώµα της. Εχει ξανθά, µακριά µαλλιά και πράσινα µάτια. Η Αννα-Μαρία Ιβιτς σηµείωσε µεγάλη επιτυχία στην Παγκόσµια Γυµνασιάδα Στίβου, που πραγµατοποιήθηκε στο Καν της Γαλλίας. Μάλιστα, η περήφανη µαµά της αποκάλυψε ότι η κόρη της κατάφερε να φτάσει στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες του κόσµου και θα τρέξει στον τελικό του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος. Η νεαρή αθλήτρια τερµάτισε τρίτη στη σειρά της στα 400 µ. και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Μάλιστα, βελτίωσε παράλληλα το ατοµικό της ρεκόρ.

Μελίνα

Η κόρη της ∆έσποινας Βανδή και του Ντέµη Νικολαΐδη, Μελίνα, έγινε 18 ετών και σε κάθε της εµφάνιση τραβάει όλα τα βλέµµατα. Η Μελίνα φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα βήµατα της µητέρας της στο τραγούδι, αφού έχει κληρονοµήσει το ταλέντο της. Ως περήφανη µαµά, που βλέπει το παιδί της να κλείνει έναν κύκλο και να ανοίγει έναν νέο στη ζωή του, η ∆έσποινα Βανδή δηµοσίευσε το πιο τρυφερό άλµπουµ φωτογραφιών από την αποφοίτηση της Μελίνας Νικολαΐδη από το Κολλέγιο Αθηνών, από όπου πήρε το απολυτήριό της.

Δανάη

Την αποκαλούν «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί» και όχι άδικα. Η ∆ανάη Λιβιεράτου, κόρη του Λάµπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάµ, µεγάλωσε και οµόρφυνε πολύ. H ∆ανάη ασχολείται µε το τραγούδι και την ιππασία, αλλά εργάζεται και περιστασιακά ως µοντέλο. Πριν από λίγο καιρό, µάλιστα, µας σύστησε µέσα από τον προσωπικό της λογαριασµό τον σύντροφό της, Pablo Miller, ο οποίος είναι µουσικός. Μετά την επιστροφή τους από την Αµερική, η ∆ανάη και ο Pablo επέλεξαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους απολαµβάνοντας τις ελληνικές -αυτή τη φορά- οµορφιές.

Λυδία

Η 18χρονη Λυδία Ευαγγελάτου είναι µια κούκλα. Η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι πλέον η καλύτερη φίλη της κόρης της, ανεβάζει αρκετά συχνά κοινές τους φωτογραφίες, µε τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Στην αποφοίτησή της η παρουσιάστρια έκανε µία ανάρτηση, την οποία συνόδευσε µε µία φωτογραφία της µαζί µε τη Λυδία. Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου είναι πανέµορφη, µε ψηλά και καλλίγραµµα πόδια, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Χριστίνα

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλδής απέκτησαν µαζί µια πανέµορφη κόρη, τη Χριστίνα. Αν και οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόµους τα τελευταία χρόνια, έχουν ως προτεραιότητα την έφηβη κόρη τους, η οποία µάλιστα είναι επταθλήτρια και 4η πανελληνιονίκης. Πριν από περίπου έναν χρόνο, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της βγήκε 4η πανελληνιονίκης και η χαρά της ήταν απερίγραπτη: «Η Χριστίνα µας επταθλήτρια και 4η από χθες πανελληνιονίκης! Σ’ ευχαριστώ, αγαπηµένη µου κόρη, για το πάθος και τη δύναµη µε την οποία ζεις και αγωνίζεσαι πάντα. Εύχοµαι σε όλη σου τη ζωή να λάµπεις όπως τώρα». Πριν από λίγες ηµέρες η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε µια νέα ανάρτηση για να µοιραστεί και πάλι τη χαρά της για την πρόοδο της κόρης της: «Η κούκλα µας στην αποφοίτησή της! Από σήµερα φοιτήτρια στην Κτηνιατρική Σχολή, µε σειρά 20ή! Πάντα θα είµαστε περήφανοι για σένα, αγάπη της ζωής µας! Είσαι σπάνια ως άνθρωπος και ως κόρη, ως φίλη και ως αγωνίστρια! Καλή αρχή, µωρό µου ».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 6 Αυγούστου 2022