Στην Κεφαλονιά βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιάγκας, συνοδευόμενος από μελαχρινή ύπαρξη! Το νησί είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς του και το εστιατόριο της Τασίας στο Φισκάρδο το σταθερό του καλοκαιρινό ραντεβού. Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον ΑΝΤ1, με δική του πρωινή εκπομπή, γεμίζει τις μπαταρίες του με εξορμήσεις που κάνει με το σκάφος του.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε τα ταξίδια του από το Αιγαίο και τις Κυκλάδες, όπου έκανε διακοπές με τους δύο γιους του, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, και με αφετηρία τους την Τήνο επισκέφθηκαν κι άλλα νησιά με το φουσκωτό. Αυτό το διάστηκα οι δύο γιοι του συνεχίζουν τις διακοπές τους με τη μητέρα τους, Φαίη Σκορδά, στη Χαλκιδική.



Και ο ίδιος βέβαια συνεχίζει τις διακοπές του στο Ιόνιο, αλλά όχι μόνος του. Παρέα του έχει μια εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή. Ο φωτογραφικός φακός της «ON time» τον απαθανάτισε στο φουσκωτό, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια της περιοχής και απόλαυσαν και παραδοσιακές νοστιμιές του νησιού.

Μάλιστα, η στιλάτη νεαρή με το καλλίγραμμο κορμί έδειχνε να έχει οικειότητα μαζί του. Η εμφάνιση της κοπέλας στο πλευρό του πυροδοτεί τις φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με μελαχρινή καλλονή για περισσότερο από ένα χρόνο. Βέβαια, ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας μετά το χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δίνει λαβές για σχόλια.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 10 Αυγούστου 2022