Τον απέραντο θαυμασμό της έδειξε για άλλη μια φορά στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 18χρονη αγαπά το τραγούδι και η μητέρα της την καμαρώνει σε μία από τις ερμηνείες της.

Στο βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια, η Μελίνα Νικολαΐδη ερμηνεύει ακαπέλα το κομμάτι «Power» της Billie Eilish.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε μέσω Instgaram, η Δέσποινα Βανδή έγραψε: «Ε… δεν αντιστάθηκα! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας η μάνα! Το αστέρι μου».

Το βίντεο απέσπασε αμέσως χιλιάδες likes και σχόλια από ακόλουθούς της, πολλοί από τους οποίους μάλιστα, ενθουσιάστηκαν από τις φωνητικές δυνατότητες της Μελίνας Νικολαΐδη.


Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιούλιο, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Στην 93η τελετή αποφοίτησης των μαθητών η Δέσποινα Βανδή, σαν περήφανη μητέρα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα για την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, έγραψε για την κόρη της: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου».