O δημοφιλής ηθοποιός του Χόλυγουντ Γουίλ Σμιθ τρομοκρατήθηκε, όταν εντόπισε μια ταραντούλα μόλις λίγα μέτρα μακριά του στο σπίτι του.

Δημοσιεύοντας το βίντεο στο Instagram, ο Γουίλ Σμιθ φάνηκε να πηδά σε μια καρέκλα, καθώς φώναζε στον μεγαλύτερο γιο του Τρέι Σμιθ να ξεφορτωθεί το πλάσμα.

«Τι στο δι@@λο. Αυτή είναι μια τεράστια αράχνη», έλεγε ο ηθοποιός στο βίντεο, με τον γιο του να απαντά πως είναι μία ταραντούλα, ενώ ο Σμιθ απομακρύνθηκε από το σημείο ανεβαίνοντας σε μία καρέκλα και βιντεοσκοπώντας τη στιγμή.

Σε συνέχεια του βίντεο ο 53χρονος Σμιθ φαίνεται να μην μπορεί να χειριστεί την κατάσταση και να αναφωνεί στον γιο του «σου προτείνω να τη βγάλεις έξω. Είσαι νέος και δυνατός, δεν θα σου κάνει τίποτα ένα δάγκωμα». Ο 29χρόνος Τρέι κατάφερε να παγιδεύει στην αράχνη, αλλά οι κραυγές του πατέρα του συνεχίστηκαν.

Με την ανάρτηση του βίντεο ο νεαρός αποθεώθηκε στα σχόλια και πολλοί σχολίασαν την ηρωική του στάση, όταν αντιμετώπισε το πλάσμα σε αντίθεση με τον Σμιθ, ο οποίος με το τέλος του βίντεο σχολίασε «Πουλάμε το σπίτι».

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)