Κάθε χρόνο ποζάρουν και πιο αποκαλυπτικά, αφού τα σωµατικά τους προσόντα επιτρέπουν µικροσκοπικά µαγιό και καµιά φορά βουτιές και χωρίς… το µπικίνι τους. Οι Ελληνίδες καλλονές της σόουµπιζ απόλαυσαν το καλοκαίρι ταξιδεύοντας σε όµορφα µέρη της Ελλάδας, µε τους χιλιάδες ακολούθους τους στα social media να τις αποθεώνουν έπειτα από κάθε σέξι ανάρτηση.

Η ταλαντούχα Μαρία Ναυπλιώτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η αγαπηµένη ηθοποιός, η οποία από τη νέα σεζόν κάνει δυναµικό comeback στην τηλεόραση, την περίοδο αυτή κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη. Οπως είναι φυσικό, απολαµβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει και µια πολύ σέξι φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει topless. Η Μαρία, στα 53 της, διαθέτει ένα υπέροχο κορµί.

∆ιακοπές µέρος δεύτερον για την πανέµορφη ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία, αφού πέρασε ένα µεγάλο µέρος τους στο Αγκίστρι, τώρα συνεχίζει να απολαµβάνει το καλοκαίρι, τον ήλιο και φυσικά τη θάλασσα από τη ∆ονούσα, το µικρό διαµαντάκι των Μικρών Κυκλάδων. Η εντυπωσιακή -43χρονη πλέον- Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει στην παραλία µε ένα εντυπωσιακό κόκκινο µαγιό, εντυπωσιάζοντάς µας µε το αψεγάδιαστο κορµί της.

1

Πιο απελευθερωµένη, αλλά και χαρούµενη είναι αυτό το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την παραλία. Οπως αποκάλυψε µάλιστα η ίδια, προτιµά τις ερηµικές παραλίες και µοιράστηκε στιγµιότυπα από µια µέρα της δίπλα στη θάλασσα. Εκεί την είδαµε να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες. «Παξιµάδι, γραβιέρα, ντοµατίνια, ελιές, λαδάκι, αλατάκι και ρίγανη! Αυτό είναι το µενού, µαζί µε διάφορα άλλα. Οσοι αγαπάµε τις ερηµικές παραλίες κουβαλάµε πολλά… Καλοκαίρι και φαγητό», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονοµάκου και τα δύο παιδιά της κάνουν διακοπές στο Γύθειο. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια παραθερίζει στον αγαπηµένο της τόπο, αφού από εκεί κατάγεται η οικογένειά της. Πριν από λίγες µέρες µάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία από την παραλία µε εντυπωσιακό µαγιό που αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της.

2

Η Ιωάννα Μαλέσκου αυτό το διάστηµα απολαµβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, όµως κάνει και αναρτήσεις «φωτιά»! «H ζωή είναι µικρή, το ίδιο και το καλοκαιράκι. Ευχαριστηθείτε το… Κι όπως λέει και ένα αγαπηµένο µου πρόσωπο, τι σηµαίνει “ξενέρωσα”; Βγήκα από τα νερά µου για να µπω στα σωστά. Σοφές κουβέντες που λέγονται µε ανάλαφρο τρόπο, όµως “πέφτουν βαριές” αν τις καλοσκεφτείς», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Παρέα µε τις τρεις κόρες της, οι οποίες έχουν µεγαλώσει πολύ, απολαµβάνει το καλοκαίρι η Ελένη Πετρουλάκη. H γνωστή wellness και fitness guru µε το καταπληκτικό κορµί είναι η τρανή απόδειξη πως η σωστή διατροφή και η γυµναστική κάνουν θαύµατα. Η ίδια κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της µε µαγιό αποθεώνεται από άνδρες και γυναίκες.

Στη Σιθωνία της Χαλκιδικής επέλεξε να περάσει ένα µέρος των διακοπών της η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γοητευτική δηµοσιογράφος θέλησε να µοιραστεί, µάλιστα, µε τον κόσµο µερικές στιγµές χαλάρωσής της. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram ορισµένες φωτογραφίες που... εκτόξευσαν τη θερµοκρασία. Η καλλίγραµµη σιλουέτα της και το εντυπωσιακό ολόσωµο µαγιό που φόρεσε «έσβησαν» σχεδόν το ηλιοβασίλεµα που βρισκόταν πίσω της.

Είναι από τα πιο σέξι κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης, διαθέτοντας καλλίγραµµο κορµί µε καµπύλες. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία γνωρίσαµε ως το «κορίτσι των αθλητικών» στον ΣΚΑΪ. Οµως, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό µέσα από την αµφιλεγόµενη συµµετοχή της στο «Survivor». Η ίδια ποζάρισε µε τη Χριστίνα Κανελλοπούλου, το γνωστό µοντέλο που έχει σχέση µε τον Κώστα Κοκκινάκη, προκαλώντας ταραχή στο Instagram.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζει τις διακοπές της µαζί µε τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα. Η νικήτρια του «Just the two of us» αυτή την περίοδο παραθερίζει στην Κω, απ’ όπου ανεβάζει καυτές φωτογραφίες µε τα µαγιό από τη συλλογή της.

Τέλος, η Βάσω Βιλέγκας, το κορίτσι του Γιάννη Αποστολάκη, ανεβάζει τη θερµοκρασία στα ύψη κάθε φορά που ποζάρει για το Instagram. Η Βιλέγκας έγινε γνωστή στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό µέσα από τη συµµετοχή της στο ριάλιτι µε τα µοντέλα, το «Next Top Model», και αγαπήθηκε αµέσως για την εξωτική οµορφιά και την πληθωρική της παρουσία.