Για τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού» μίλησε ο Δημήρης Λάλος.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αρχικά, μίλησε για τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τη σειρά.

«Λέγονται τόσα πολλά για τον Σασμό και κάθε φορά, νιώθω σαν τον Σωκράτη στην "Απολογία". Διαβάζω όλα αυτά τα spoilers που υπάρχουν στα sites κι αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια. Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε την πρεμιέρα μας, δουλεύουμε πυρετωδώς. Οι συντελεστές περιμένουν να γίνει η πρεμιέρα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τελικό αποτέλεσμα».

Όσο για τη σχέση του Μαθιού, τον οποίο και υποδύεται, με τη Βασιλική, ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε: «Είναι ένα συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια. Είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κκοινό, γιατί έχει ένταση. Έμειναν χώρια για πολλα χρόνια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον».

Όσο για το αν θα «το πάρει» τελικά το κορίτσι, μετά τις εξελίξεις στον γάμο τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ε, πώς αλλιώς; Πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει».

Τέλος, ανέφερε πως το κοινό σίγουρα δεν θα απογοητευτεί από όσα θα ακολουθήσουν, καθώς το περιμένουν πράγματα που σίγουρα δεν θα περίμενε. «Οι σεναριογράφοι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν τις σωστές ανατροπές, αλλά και να κρατήσουν τους χαρακτήρες, χωρίς να διαλυθούν. Είναι πολύ δύσκολο για τους συντελεστές να κρατήσουν αυτό το οικοδόμημα και να μη διαλυθεί. Δεν είναι εύκολο αυτό», τόνισε κλείνοντας.