Η Νικολέττα Ράλλη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παρουσίασε στο Open την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Η εκπομπή είχε σταματήσει για λίγο καιρό, λόγω των εξελίξεων με τον πόλεμο στην Ουκρανία, και δεν συνεχίστηκε.

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, παραδέχτηκε πως δεν θα επιχειρούσε ποτέ να κάνει κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ - ποτέ, ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!! Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στο Instagram.

Δείτε τα stories της Νικολέττας Ράλλη




H Νικολέττα Ράλλη είχε μιλήσει για το «κόψιμο» της εκπομπής της στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε να επιστρέφει στην πραγματικότητα το Open όσον αφορά τη ροή του γιατί έπαιζε συνέχεια ειδήσεις και ενημέρωση, εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί με τις άλλες εκπομπές και τις παραγωγές και δεν το είδα να γίνεται.

Όσον αφορά την παραγωγή δεν είχα καμία ενημέρωση, πολλές φορές δεν μου σήκωναν και το τηλέφωνο ή μου έλεγαν “θα σου πούμε, θα δούμε” κλπ. Ε, θα δούμε μία, θα δούμε δύο, θα δούμε τρεις, εντάξει. Το ένιωθα, δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε με τις υπόλοιπες εκπομπές. Οικονομικά τακτοποιήθηκα με μια μικρή καθυστέρηση».

Η Νικολέττα Ράλλη συμπλήρωσε: «Δεν είμαι χαζή, ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μια εκπομπή. Μπορεί όμως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά όταν διαπίστωσα, γιατί δεν το γνώριζα αυτό, ότι πέρα από τα 15 λεπτά τηλεμάρκετινγκ που βγαίνουμε διάλειμμα με διαφημίσεις, γιατί δεν το ήξερα εγώ αυτό στην αρχή. Όταν είδα όμως ότι κολλάμε διαφημίσεις και στις διαφημίσεις μπορεί να είναι στο καπάκι δέκα λεπτά διαφήμιση το προϊόν που διαφήμιζα πριν από λίγο, αυτό δεν το ήξερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: