Η Ναταλία Γερμανού προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της, η οποία παρουσιάζεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha.

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευσή της η παρουσιάστρια, το πλατό του «Καλύτερα δεν γίνεται» πρόκειται να αλλάζει ριζικά, ενώ ήδη μέλη της παραγωγής έχουν ξεκινήσει τις διαφοροποιήσεις.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει χαρούμενη με φόντο το νέο τηλεοπτικό σκηνικό, ενώ σημειώνει μεταξύ άλλων: «@kalyteradeginetai ... loading! Καινούργιο πλατώ ετοιμάζεται από τα μαγικά χεράκια του Τζιοβάνι με φανταστικά έπιπλα και άλλα πολλά που θα σας δείχνω λίγο λίγο».

Υπενθυμίζεται ότι το «Καλύτερα δεν γίνεται» πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες του ελληνικού κοινού για 5η χρονιά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τη Ναταλία η ομάδα κρούσης, η παρέα της, η παρέας σας, τα πρόσωπα που αναδεικνύουν θέματα της επικαιρότητας, κάνουν ρεπορτάζ και ενισχύουν την καλή διάθεση έχοντας ο καθένας τον δικό του, διαφορετικό ρόλο: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα».

Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.