Ο ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε «ποδαρικό» στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια που είχαν με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, σε πρόσφατο ταξίδι τους στο Μπαλί.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στις διακοπές του στο Μπαλί.

«Δεν είχα βρακί να φορέσω πέντε μέρες αυτό ήταν το σημαντικότερο όλων. Χάθηκαν οι βαλίτσες, η αεροπορική δεν τις έβγαλε ποτέ. Στείλαμε email στην εταιρεία και μας είπαν είμαστε σε αναζήτηση των βαλιτσών. Ήμασταν με μία ρόμπα επί δύο ημέρες» είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε με χιούμορ:

«Είχε κάτι χάπια μέσα για θυροειδή, είχε εσώρουχα. Σημαντικά τα ρούχα αλλά σημαντικά και τα εσώρουχα. Θα κόψω μπανανιά να βάλω Ελένη μου;».

Υπενθυμίζεται, ότι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Γερονικολού είχε ενημερώσει τους ακόλουθούς της για το γεγονός ότι τους λήστεψαν στο Μπαλί.

Όπως είχε γράψει στην ανάρτησή της, με το που έφτασαν στην Ινδονησία, έπεσαν θύματα κλοπής χάνοντας τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.