Η Ιωάννα Μπέλλα µετακόµισε πλέον µόνιµα στο Λος Αντζελες. Το τοπ µόντελ µιλάει στο ένθετο «S» των «Παραπολιτικών» για την απόφασή της και, µεταξύ άλλων, τονίζει ότι αυτό ήταν το όνειρό της από µικρή.

«Οµως λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να µείνω Ντουµπάι και τώρα που τα πράγµατα είναι ανοιχτά µπόρεσα και είµαι στο L.A.», αναφέρει η όµορφη Ιωάννα. Οσον αφορά τα προσωπικά της, εξοµολογείται: «Είµαι µόνη µου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή µου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή µου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελµατικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά µου εκεί».

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Νέα σειρά κοσμημάτων

Η ίδια, µάλιστα, δίνει και µια απάντηση σε όσους µιλούν για τις αισθητικές παρεµβάσεις που έχει κάνει: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασµό σε κανέναν». Παράλληλα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιµάζει: «Θα δηµιουργήσω µια σειρά κοσµηµάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καµπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)


Οσον αφορά το σενάριο για γάµο και οικογένεια, απαντά: «∆εν είµαι έτοιµη ακόµη, γιατί κάνω focus στη δουλειά µου. Οταν κάνω τη δική µου οικογένεια, θέλω να είµαι κοντά στο παιδί µου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελµατικά όπως φαντάζοµαι εγώ».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 3 Σεπτεμβρίου 2022.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Bella (@bella_ioanna)