Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα ιδιότητα που αναλαμβάνει, αυτή του παρουσιαστή, με μία νέα μουσική εκπομπή.

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απουσία του, τη φετινή σεζόν, από τις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ τόνισε ότι η ποσότητα των νέων προγραμμάτων του προκαλεί τρόμο.

Όσον αφορά στον νέο ρόλο του παρουσιαστήή που πρόκειται να αναλάβει ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: «Δεν είναι ένας νέος ρόλος, είναι μία άλλη ιδιότητα. Είναι μία μουσική εκπομπή, που έχει να κάνει με τραγούδια, χωρίς όμως την έννοια τη διασκεδαστική, δηλαδή δεν θα είναι τόσο εκτονωτική.

Είναι μία εκπομπή δωματίου, η οποία έχει να κάνει με τα τραγούδια που θα ήθελαν να πουν οι καλεσμένοι και δεν έχουν πει μέχρι τώρα. Με ενδιαφέρει να δημιουργηθεί μία θερμοκρασία πολύ ιδιαίτερη πάνω στην καλή μουσική και στον καλό στίχο και όχι σε ανοησίες, οι οποίες περισσεύουν. Θέλω να είναι κάτι διαφορετικό».

Στο αν πρόκειται να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτά που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, ο ίδιος τόνισε: «Η εκπομπή που κάνει και ο κύριος Πορτοκάλογλου είναι εξαιρετική, βέβαια έχει μία άλλη θεματολογία, αλλά το κλίμα νομίζω δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστικό, όπως ήταν σε προηγούμενες εκπομπές, που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία. Δεν θα δείτε χορό και κόσμο».

Αναφορικά με το ζήτημα του ανταγωνισμού και της σύγκρισης ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε: «Κανείς δεν συγκρίνει. Σιγά μην κάτσει ο κόσμος να συγκρίνει, έχει άλλα προβλήματα».

Για τη φετινή αποχή του από τις τηλεοπτικές σειρές ο ίδιος σημείωσε: «Δεν ήταν δύσκολο να είμαι σε κάποια σειρά. Δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο, δεν υπάρχει λόγος».

Ακόμα μιλώντας για το τηλεοπτικό άνοιγμα των τελευταίων χρόνων: «Το βλέπω με τρόμο και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Θέλει προσοχή, δηλαδή μην πέσουμε πάλι στα ίδια. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά τα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: