Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Δανάη Μπάρκα.

«Ζω το συναίσθημά μου όποιο και αν είναι αυτό. Μου το επιτρέπω και το επιτρέπω και στους άλλους» παραδέχθηκε η ηθοποιός από τη “Γη της Ελιάς” λέγοντας πως νιώθει ότι γεννήθηκε για να γίνει ηθοποιός.

«Γεννήθηκα για να γίνω ηθοποιός. Γι΄αυτό προοριζόμουν. Δεν θεωρώ ότι γίνανε τυχαία αυτά που γίνανε, ούτε ότι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει τυχαία. Όλα οδήγησαν σε αυτό. Εμένα ήρθε στη ζωή μου στη σωστή στιγμή. Ήθελα να γίνω διπλωμάτης από πολύ μικρή ηλικία» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίοδο που πέρασα κατά την οποία σκέφτηκε να αφήσει την υποκριτική.

«Το 2017 που επέστρεφα από την Κωνσταντινούπολη – είχα περάσει πάρα πολύ άσχημα έναν χρόνο εκεί – η δουλειά μου είχε πάρει την κάτω βόλτα. Δεν είχα καθόλου δουλειά. Ήμουν έξι μήνες κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με κατάθλιψη που την έλεγα θλίψη. Έκλαιγα εκεί στην Τουρκία, έκλαψα και στην Ελλάδα ένα βράδυ και μετά με πήρε ο Σορεντίνο να πάω να δουλέψω μαζί του» είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

 

«Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη»

Μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη Κουλουκάκου τοποθετήθηκε για τον ρόλο της Ιουλίας στην «Γη της Ελιάς» του MEGA.

«Είμαι περήφανη που είμαι Μανιάτισσα. Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα παιδί που εκπέμπει φως και ενέργεια και δεν θες να μην συνεργαστείς μαζί του. Η Ιουλία θα χωρίσει με τον Γιώργη και περιμένουμε να δούμε τι είναι ο Στάθης για εκείνη», τόνισε.

«Ευχαριστώ και τους δυο μπαμπάδες μου κάθε μέρα και στις κακές μέρες τους βρίζω. Μου ήρθε ένα μήνυμα και με προσέβαλε πολύ. θύμωσα γιατί δεν είμαι εγώ αυτό που λέει εκείνος και την ξανανέβασα», σχολίασε αναφερόμενη σε ένα άσχημο μήνυμα που έλαβε.