Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Φραντσέσκο Τότι στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιο με την μητέρα των παιδιών του και επί 17 χρόνια σύντροφό του, Ιλάρι Μπλάζι. Παρότι είχε δεσμευτεί να μην μιλήσει για το ζήτημα, τελικά αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του αφού, όπως είπε στην Corriere Della Sera, «γράφονται και λέγονται πράγματα που τον εκθέτουν και στεναχωρούν τα παιδιά».

«Δεν απάτησα εγώ πρώτος. Βρήκα μηνύματα στο κινητό της. Ήταν ένα σοκ για μένα», είπε ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα και συνέχισε: «Όλοι έλεγαν ότι ο ένοχος του χωρισμού ήμουν μόνο εγώ. Ότι ο γάμος τελείωσε και ήμουν αποκλειστικά υπεύθυνος εγώ».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε: «Δεν θα μιλήσω ξανά. Θα προστατέψω τα παιδιά μου. Απλά ήθελα να πω ότι δεν πρόδωσα πρώτος».

View this post on Instagram

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)


Οι φήμες

Ο Τότι μίλησε και για το πως έφτασαν στον χωρισμό: «Η πραγματική κρίση ξέσπασε μεταξύ Απριλίου και Μαΐου του περασμένου έτους. Τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως άρχισαν να φτάνουν σε εμένα φήμες για την Ιλάρι. Έπαιρνα μηνύματα που μου έλεγαν να προσέξω. Μου φαίνονταν απίστευτο. Δεν το πίστευα. Έψαξα το κινητό της και βρήκα μηνύματα».

View this post on Instagram

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)


«Άρχισα να υποψιάζομαι»

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν όντως έψαξε το κινητό και εκείνος ξεκαθάρισε: «Δεν το είχα κάνει ποτέ εδώ και είκοσι χρόνια, ούτε εκείνη το είχε κάνει ποτέ σε μένα. Αλλά όταν έλαβα προειδοποιήσεις από διαφορετικούς ανθρώπους, τους οποίους εμπιστεύομαι, άρχισα να υποψιαζόμουν. Κοίταξα το κινητό της. Και είδα ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, που ενήργησε ως ενδιάμεσος μεταξύ του Ιλάρι και ενός άλλου». Ποιον ήταν το τρίτο πρόσωπο; «Η Αλέσια, η κομμώτριά της». Τα μηνύματα, όπως αποκάλυψε, αναφέρονταν σε ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο.

View this post on Instagram

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)