Ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ότι αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα με στωικότητα.

Ο ηθοποιός μέσα από την τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τη δουλειά του, τη σύζυγό του, αλλά και για το κίνημα #metoo.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Λάλος - Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» συστήνει τη σύζυγό του στο Instagram

Οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε

«Το επάγγελμα μου είναι να είμαι ηθοποιός, εάν έρθει μέσα από αυτό και η αναγνωρισιμότητα, όλα είναι καλοδεχούμενα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.

Μεταξύ άλλων ίδιος δήλωσε αυτοδίδακτος στο κομμάτι της υποκριτικής: «Μαθήτευσα δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, η δουλειά ήταν η σχολή».

Ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία φέτος θα βρίσκονται στο θέατρο «Χώρος», στην παράσταση «Άλκηστις» του Ευριπίδη: «Από επιλογή δεν δουλεύαμε με τη σύζυγο, αλλά οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε. Είναι σημαντικό να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου».

Για το κίνημα #metoo

«Το θέατρο δείχνει το φως και το πώς πρέπει να πράξουμε, καμία ανοχή σε όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση του και την εξουσία του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: