Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή, αλλά και τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή δίπλα στην Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Με αφορμή τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το «Survivor All Star», ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απάντησε: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούμε να στήσουμε το All Star. Είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες που θέλει η παραγωγή. Ακούω αρκετό κόσμο που θέλει να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή. Sorry παιδιά, φέτος μάλλον θα το κάνω εγώ. Ο Τριαντάφυλλος ήταν δική μου πρόταση να μπει στο “Survivor”. Φέτος πρότεινα τον Βαλάντη», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Για τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, και τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Λείπω αρκετούς μήνες από την οικογένειά μου και το κενό δεν καλύπτεται μέσα από τις βιντεοκλήσεις. Τα παιδιά μου περιμένουν πώς και πώς να έρθει το Πάσχα για να έρθουν στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και σε βάθος χρόνου ενδεχομένως να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 13/9