Ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε σε όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, περί φημολογούμενης κόντρας με τον Γιώργο Μαζωνάκη, για το μουσικό σχήμα που ήταν να εμφανιστούν μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Διονύσης Σχοινάς απέναντι σε όλα αυτα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινό και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…» έγραψε σε Instagram story.