Η Τζένη Θεωνά πέρασε το κατώφλι του Στούντιο 4. Η συνέντευξη στο ξεκίνημά της αποδείχθηκε ανατρεπτική, καθώς η ηθοποιός άρχισε να μην αισθάνεται πολύ άνετα και να δυσανασχετεί. Ο λόγος ήταν ότι τη στένευε πολύ ο κορσές, κάτι που τελικά το αντιμετώπισε με χιούμορ και χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες.

«Παιδιά είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα αλλά δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα; Δεν υπήρχε άλλη option, αυτό πήρα. Τι να κάνω Χριστέ μου; Μην μου λες πάρε μια ανάσα γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου… Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο. Ένα μπουρνούζι ρε παιδιά.»

Όπως ήταν φυσικό, οι παρουσιαστές είχαν λυθεί στα γέλια με το «απρόοπτο» που τους έτυχε στη συνέντευξη και την αντιμετώπιση της Τζένης Θεωνά σε αυτό που συνέβαινε.



Το να μεγαλώνει κανείς ένα παιδί είναι αρκετά απαιτητικό και ένα καθήκον με full time απασχόληση. Η ηθοποιός βίωσε την πίεση στους χρόνους της και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», η οποία παρόλα τα χρόνια που παίζεται εξακολουθεί να εισπράττει την ίδια αγάπη από το κοινό.

«Πιέστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά με το παιδί ήταν μία τραυματική εμπειρία το να γυρίσω και να έχουμε άστατες ώρες επαφής, δεν μπορούσα να τον βάλω σε πρόγραμμα, δεν ήξερε πότε θα με δει, δεν ήξερε πότε θα φύγω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα».

«Έκανα μία επιλογή με βάση τις ανάγκες του παιδιού που ήταν και δικές μου ανάγκες, συναισθηματικά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Το να είμαι κάθε βράδυ στην παράσταση με γέμιζε πάρα πολύ, το να είμαι κάθε βράδυ με το παιδί είναι επίσης κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ, είναι και οι δύο εξίσου πλούσιες» είπε η ηθοποιός.