Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρέυτηκαν το περασμένο καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι από εκείνη τη στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποίησαν μερικά ταξίδια, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι απόλαυσαν τις κοινές τους στιγμές και με το παραπάνω.

Η Κόνι Μεταξά διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις προσωπικές της στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πολύ συχνά κάνει και Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την ρωτούν χαρακτηριστικά: «Θες να κάνεις παιδί τώρα μια και παντρεύτηκες; Θα ήσουν η τέλεια τρελομαμά που θέλουμε όλοι!»

Η Κόνι Μεταξά απάντησε: «Δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι λόγος να κάνεις παιδί. Ούτε χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε. Επίσης ο καθένας μπορείς να επιλέξει να προσπαθήσει να κάνει παιδί όποτε θέλει και όχι επειδή είναι παντρεμένος/η. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν παιδί. Κάποιοι μπορεί να θέλουν παιδί και όχι γάμο. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια αδιάκριτη ερώτηση να κάνεις σε ανθρώπους γιατί υπάρχουν και γυναίκες ή ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και προσπαθούν και δεν μπορούν», είπε η Κόνι Μεταξά.