Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κόνι Μεταξά και αναφέρθηκε σε ένα αμήχανο περιστατικό που της συνέβη σε live της, στη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, αλλά και τον γάμο τους.

Η γνωστή performer Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε αρχικά, στο περιστατικό που της έτυχε σε εμφάνισή της και ήταν κάπως αμήχανο.

Όπως είπε, ενώ τραγουδούσε επί σκηνής, της έπεσε το μικρόφωνο εκεί, όπου βρισκόταν το κοινό. Ωστόσο, το τραγούδι ήταν playback κι εκείνη χρειάστηκε να προσποιείται πως τραγουδάει, μέχρι κάποιος από τους θεατές της να της δώσει το μικρόφωνο πίσω.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάριο Καπότση και την πρόταση γάμου που της έκανε.

Ο Μάριος είναι πολύ παραδοσιακός

«Μου έκανε πρόταση αρραβώνα και του είπα "πες μου τι πρέπει να πω στη μάνα μου". Τη δεύτερη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου, τον χαστούκισα, γιατί ήταν μεγάλη η πέτρα στο δαχτυλίδι. Του είπα ότι ξοδεύτηκε», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

«Δεν είχα στο μυαλό μου να παντρευτώ, αλλά έγινε. Δεν το είχα φανταστεί, δεν μου πέρασε από το μυαλό», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε αργότερα, εκείνη και ο αγαπημένος της ζήτησαν από τους καλεσμένους στον γάμο τους να τους βοηθήσουν να πάνε διακοπές, αντί να τους φέρουν δώρα.

Τους είχαμε πει να μη μας φέρουν δώρα

«Τους είχαμε πει να μη μας φέρουν δώρα, αλλά να μας βοηθήσουν να πάμε διακοπές. Οπότε, τα δώρα τους ήταν καλά, γιατί ήταν ακριβό το ταξίδι. Με τον Μάριο, λόγω της δουλειάς, δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Πήγαμε για πρώτη φορά διακοπές μαζί», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Για τη μητέρα της όταν την είδε ντυμένη νύφη

«Η μητέρα μου ήταν πολύ χαρούμενη, γιατί δεν περίμενε ότι θα παντρευτώ. Μου είπε πολύ συγκινητικά λόγια την ημέρα του γάμου. Γενικά, νιώθω πολύ άβολα, όταν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα. Κι εκείνη την ημέρα έκλαιγα σαν μωρό, ήταν άβολο».


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, συνέβησαν αρκετά «ευτράπελα» κατά τη διάρκεια του γάμου, με το κορυφαίο να είναι το γεγονός ότι η νύφη έφυγε μόνη της από την εκκλησία μετά τον γάμο, αφήνοντας πίσω τον γαμπρό.

Έφυγα χωρίς τον Μάριο

«Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή, εγώ έφυγα χωρίς τον Μάριο, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι κι έφυγα. Επίσης, ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε "έφυγες, ο Μάριος που είναι; Πρέπει να γυρίσεις πίσω". Γύρισα πίσω στην εκκλησία, υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα, γιατί δεν ήξερα που έχει πάει ο Μάριος», περιγράφει η Κόνι Μεταξά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: