Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει αυτό το διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια τις προάλλες απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, όπου και απαθανατίστηκε με ένα άνετο φουστάνι, να κοιτάει το κινητό της, καθώς περπατούσε στα μαγαζιά.


Πριν λίγο καιρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως σχεδιάζει να παντρευτεί τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μετά τη γέννηση του μωρού τους.

«Όλα καλά με την εγκυμοσύνη. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο, αλλά είναι λίγο δύσκολο. Ήθελα κι εγώ την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το φύλο και το όνομα του παιδιού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει ποιο είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο».

«Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού κι εμένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή», συμπλήρωσε.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε τις φωτογραφίες