Ασφαλώς και δεν τίθεται ερώτημα ανταγωνισμού ανάμεσα σε έναν πατέρα και τα παιδιά του, αλλά Αλεξάντερ και Έλα λέει και… κλαίει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.
Οι καρποί του έρωτός του με την Αμάλ Αλαμουντίν, τα πεντάχρονα δίδυμα, φαίνεται ότι έχει ήδη υποψιαστεί πως είναι εξελιγμένα όντα, τουλάχιστον περισσότερο από εκείνον. Η συζήτηση σε αυτά ήρθε στο πλαίσιο της επικείμενης ταινίας «Ticket to Paradise», στην οποία πρωταγωνιστεί με την πολύ καλή φίλη του Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο Κλούνεϊ ερωτήθηκε αν οι επίγονοί του θα μπορούσαν να έχουν μέλλον στην υποκριτική -κάτι όχι τελείως άτοπο αν αναλογιστεί κάποιος τα παιδιά-θαύμα του Χόλιγουντ- και απάντησε, βάζοντας μια δόση από το γνωστό φλέγμα του: «Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υποψιάζομαι ότι είναι κάπως πιο έξυπνα από εμένα, οπότε μάλλον κάτι θα πετύχουν -ήδη μιλούν τρεις γλώσσες, ενώ εγώ ακόμα το παλεύω με τα αγγλικά».

Στις τοποθετήσεις του για τους Αλεξάντερ και Έλα, ο Κλούνεϊ δεν δείχνει τόσο περήφανος όσο ενθουσιασμένος. Σε μία συνέντευξή του πέρυσι ανέφερε, με ύφος που έδειχνε ότι το θεωρούσε παράλογο, πως «τα δίδυμα μιλούν καλύτερα ιταλικά «από την Αμάλ κι εμένα. Αυτό μας ξεπερνάει».

Ένα βίντεο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ