Αν θέλετε να συμβαδίζετε με τις Καρντάσιανς, τότε θα πρέπει να περπατάτε πάρα πολύ αργά. Μετά τη συνεργασία της Κιμ Καρντάσιαν με τον οίκο «Dolce & Gabbana» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου το Σάββατο, η ριάλιτι σταρ το γιόρτασε φορώντας ένα υπέρλαμπρο φόρεμα των σχεδιαστών το οποίο όμως εμπόδιζε σοβαρά την κίνησή της.

Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok η φίλη της Stephanie Shepherd η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν αναγκάζεται να κάνει πηδηματάκια σε μια σκάλα γιατί το φόρεμα είναι τόσο στενό που δεν μπορεί να ανοίξει έστω και λίγο τον διασκελισμό της. Στη συνέχεια τη βλέπουμε να ξαπλώνει στο αυτοκίνητό της αντί να κάθεται καθώς ο κορσές ήταν άκαμπτος.

Η Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν βιντεοσκοπήθηκε να παλεύει να ανέβει μια σκάλα.

«Υπάρχει κάποιο ασανσέρ;» ακούγεται να ρωτάει ενώ επιχειρεί να ανέβει τα σκαλιά.

Τα πανύψηλα ασημένια στιλέτα της έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

@kimkardashian

♬ original sound - Kim Kardashian


«Οmg... Η Κιμ Καρντάσιαν θα κάνει τα πάντα για τη μόδα, και πρέπει να τη σέβομαι γι' αυτό», σχολίασε κάποιος στα social media ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Γιατί οι άνθρωποι δεν κουβαλάνε αυτή τη βασίλισσα;». «Το να πας στην τουαλέτα είναι καν επιλογή;», έγραψε ένας τρίτος.

Ο οίκος Dolce & Gabbana συνεργάστηκε με την Κιμ Καρντάσιαν για την τελευταία του συλλογή, επεξεργαζόμενος μια σειρά από αρχειακές δημιουργίες από τη δεκαετία του '90 και του 2000, οι οποίες επιλέχθηκαν όλες από την ιδρύτρια των Skims.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της οικογένειας Καρτνάσιαν-Τζένερ δυσκολεύεται με σκάλες. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και η Κένταλ Τζένερ με ένα παρόμοιο σχέδιο Dolce & Gabbana με στενή φούστα κατά τη διάρκεια του γάμου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία.