Η µεγάλη σταρ του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν έρχεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριµένα στο Μέγαρο Μουσικής, σε µια ξεχωριστή εκδήλωση, όπου θα µιλήσει για τον ρόλο των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία και όχι µόνο.

Σήµερα, η διευθύντρια της «Vogue Greece», Θάλεια Καραφυλλίδου, µιλά αποκλειστικά στο «Secret» για την έλευση της γνωστής ηθοποιού και µας παρουσιάζει σηµαντικές λεπτοµέρειες.

«Στις 8 Νοεµβρίου θα πραγµατοποιηθεί το δεύτερο διεθνές συνέδριο της “Vogue”, µε τίτλο “Change makers - fashion: The road ahead”, το οποίο έρχεται µετά την επιτυχία του πρώτου και αφορά την επόµενη ηµέρα της πανδηµίας.

Θα είναι ένα ολοήµερο συνέδριο, µε 20 οµιλητές, εκ των οποίων guest θα είναι η Σάρον Στόουν. Θα υπάρχει ένα πρωτοποριακό πάνελ, για να δούµε ποιο θα είναι το µέλλον της µόδας», αναφέρει αρχικά η κ. Καραφυλλίδου και µας εξηγεί πώς κατάφερε να πείσει τη Σάρον Στόουν να έρθει στην Ελλάδα: «Είχαµε την τιµή να τη φιλοξενήσουµε πριν από δύο χρόνια στο εξώφυλλο του τεύχους που είχαµε αφιερώσει στο σινεµά και γνωριστήκαµε σε ένα event που έγινε στο Μιλάνο.

Της είχα πει ότι θα ήταν τεράστια τιµή για εµάς να έρθει στην Ελλάδα και συµφώνησε αµέσως, οπότε αυτό από µόνο του λέει πολλά. Είναι µια γυναίκα που ουσιαστικά έχει ζήσει πολλές ζωές σε µία».

Αναφορικά µε τον ρόλο της Σάρον Στόουν στην εκδήλωση, η διευθύντρια της «Vogue Greece» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα µιλήσει για τη γυναικεία ενδυνάµωση, ενώ θα αναφερθεί και στο βιβλίο που έχει γράψει, αλλά και στην ανισότητα των ανδρών και των γυναικών στο Χόλιγουντ».

Όσο για την εντύπωση που έχει η διάσηµη σταρ για τη χώρα µας, η κ. Καραφυλλίδου είναι κατατοπιστική: «Η Σάρον Στόουν αγαπάει πολύ την Ελλάδα και θα έρθει µερικές ηµέρες πριν από την εκδήλωση, γιατί θέλει να δει και την Αθήνα».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 24/09/2022