Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει αυτή την περίοδο η Χριστίνα Παππά, καθώς γεννήθηκε το πρώτο της εγγόνι.

Ο γιος της, Δημήτρης, και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα της γιαγιά του, Χριστίνα.

Η Χριστίνα Παππά είναι τρισευτυχισμένη που γνώρισε την εγγονή της για πρώτη φορά. Είναι όμως, και πολύ συγκινημένη για τον ρόλο της γιαγιάς που «καλείται» για πρώτη φορά να παίξει. Η όμορφη επιχειρηματίας και ηθοποιός έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της εγγονής της αλλά και τα συναισθήματα της ως γιαγιά στο TLIFE.

«Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι! Εγώ νιώθω έρωτα, της αφιερώνω “σε έχω ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή”. Ό,τι τραγούδι ακούω για ομορφιά είναι για την εγγονή μου», ανέφερε χαρακηριστικά.

«Η Άννα είναι πολύ δυνατό κορίτσι»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε όμως, με τα καλύτερα λόγια και για την σύντροφο του γιου της, την Άννα Μπεζάν. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είναι πολύ δυνατό κορίτσι και θα γίνει μια εξαιρετική μανούλα.

«Νιώθω μετά τη γέννηση του γιου μου – στις 16 Ιουλίου 1985 – ότι είναι άλλη μια σημαδιακή χρονιά για μένα. Είναι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου. Η Άννα Μπεζάν, η νύφη μου είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, φαίνεται από τώρα δόξα το Θεό καλή μαμά. Τα λέω πάλι και συγκινούμαι», είπε στη συνέχεια.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει σήμερα, Τετάρτη, η Άννα Μπεζάν με την κόρη της. Η Χριστίνα Παππά δήλωσε πως της έχει ζητηθεί να μετακομίσει για λίγες μέρες στο σπίτι του ζευγαριού με σκοπό να τους βοηθήσει τις πρώτες μέρες με το μωράκι και φυσικά ως γιαγιά δε θα τους έχει αρνηθεί!

«Σήμερα παίρνει εξιτήριο, θα βγούμε μαζί από το μαιευτήριο. Εννοείται ότι θα πάω να μείνω μαζί τους τις πρώτες ημέρες με την κόρη τους για ό,τι βοήθεια χρειαστούν», συμπλήρωσε.