Για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δηλώνοντας:

«Είναι μία περίοδος με πολλή δουλειά. Οτιδήποτε μπορεί να απασχολήσει το μυαλό σε άλλη κατεύθυνση, βοηθάει. Είναι μες στη ζωή αυτά τα πράγματα. Είχε μπροστά του αρκετά χρόνια. Μακάρι να φτάσουμε κι εκεί που έφτασε στα 87. Στενοχωριέμαι. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήθελε να πάει στο θέατρο και να παίξει».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε:

«Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν έχω να απευθυνθώ κάπου πιο πάνω. Τώρα θα απευθύνονται οι άλλοι σε εμένα αλλά έτσι είναι η ζωή, όταν δε διαταράσσεται η φυσική σειρά. Πονάει το πράγμα, είναι δύσκολο αλλά οκ. Όταν διαταραχτεί η φυσική σειρά, δεν παίζεται. Η φυσική σειρά είναι ότι ένα παιδί πρέπει να θάψει τον πατέρα του. Ποτέ το ανάποδο. Όταν γίνεται αυτό, είναι άστα να πάνε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.


Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, έπειτα από νοσηλεία μερικών εβδομάδων στον Ευαγγελισμό, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.