Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Mairi-Xronopoulou
Lifestyle

Μαίρη Χρονοπούλου: Η μετάβασή μου στον άλλο κόσμο είναι κάτι πολύ σοβαρό - Θέλω να γίνει σεμνά

«Δεν θέλω να ξέρει κανείς πού είμαι. Έτσι θέλω να γίνει, ήρεμα και διακριτικά. Για όνομα του Θεού, όχι κηδείες. Πιστεύω στη σεμνότητα της αποχώρησης» δήλωσε η ηθοποιός

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της , αλλά και την επιθυμία της να φύγει «αθόρυβα» μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός βρέθηκε σε νυχτερινή της έξοδο το βράδυ του Σαββάτου, όπου και την εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αρχικά, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η ίδια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και τις δυσκολίες για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά

«Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά. Πέρασα φρικτούς πόνους, κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά. Πέρασα από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Πάλευα για δύο χρόνια με τον φυσικοθεραπευτή μου. Με σήκωσε, περπάτησα και ξαναζώ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πήρα πίσω τη ζωή μου και η ζωή είναι ωραία τελικά».

Εξήγησε πώς θέλει να «φύγει» από τη ζωή

«Δεν θέλω να ξέρει κανείς πού είμαι. Έτσι θέλω να γίνει, ήρεμα και διακριτικά. Για όνομα του Θεού, όχι κηδείες. Πιστεύω στη σεμνότητα της αποχώρησης. Η μετάβασή μου σε έναν άλλο κόσμο είναι ένα πράγμα πολύ σοβαρό. Θέλω να γίνει σεμνά», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν θέλω να γεράσω πολύ. Είμαι ήδη μεγάλη, δεν θέλω να γίνω πολύ μεγάλη», κατέληξε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: