Το «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Ελένη Φιλίνη, η οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια μίλησε για την επιτυχία της μουσικοθεατρικής παράστασης «Η κοριτσιέρα των Βούρλων», για τις συνεργασίες της και για τον πόλεμο που έχει δεχτεί από άλλες ηθοποιούς.

Δείτε ακόμη: Ελένη Φιλίνη: "Έχει χαθεί η αξιοκρατία στην υποκριτική" - Τι είπε στο «Secret»

«Πέρυσι κάναμε μεγάλη επιτυχία με την "Κοριτσιέρα των Βούρλων". Είναι ο πρώτος δημόσιος οίκος ανοχής», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Για την ώρα δεν κάνω τηλεόραση

«Για την ώρα δεν έχω κάτι για τηλεόραση, κάτι είχε ειπωθεί αλλά έχει μείνει στον αέρα. Αν δεν είναι κάτι σίγουρο, το αφήνω. Δεν ξέρω κάτι νεότερο για το "Ορκιστείτε παρακαλώ"», συμπλήρωσε η Ελένη Φιλίνη.

Είχα καλές συνεργασίες

Η ίδια παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι «είχα καλές συνεργασίες, είχα εξαιρετικές, αλλά είχα και κάποιες άσχημες. Έχει τύχει μία φορά να φύγω σε πρόβα τζενεράλε και άλλη μία φορά που μετρούσα κάθε μέρα να τελειώσει αυτή η δουλειά».

Έχω δεχτεί πόλεμο από γυναίκες ηθοποιούς

«Έχω δεχτεί πόλεμο από άλλες γυναίκες ηθοποιούς για πολλούς και διάφορους λόγους», αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

Τέλος, μίλησε για την τούρτα που έσβησε με 100 κεράκια. «Μία φορά έχει τύχει να σβήσω και τούρτα με 100 κεριά, κι ας με λένε ό,τι θέλουν. Αν είναι μία κακοπροαίρετη κριτική, τότε λέω “φαντάσου τι πρόβλημα κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος που γράφει”, είναι δυστυχία γι' αυτόν», είπε κλείνοντας η Ελένη Φιλίνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: