Για τον ρόλο της Θεοδώρας και τις εξελίξεις στον «Σασμό» μίλησε η Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα που «καίει» το τηλεοπτικό κοινό, τον δολοφόνο του Άγγελου.

Φτάνουμε στο σημείο να μάθουμε τον δολοφόνο

«Είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε τον δολοφόνο του Άγγελου. Βλέπουμε ότι έχει ανοίξει κάπως η βεντάλια και μπλέκονται οι ρόλοι στο τι έχει γίνει. Είναι πολύ ωραίο στο πώς φτάνουμε στο σημείο να μάθουμε τον δολοφόνο», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό της αδερφό, τον «Μανώλη», τον οποίο υποδύεται ο Στρατής Χατζησταματίου.

«Ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που τα κρατάει όλα μέσα του και ξεσπάει. Και θα γίνει ξανά τέτοιο ξέσπασμα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Είναι περίεργη η σχέση του με τη σύντροφό του. Βλέπουμε και την Κλαίρη ότι δεν αντέχει και πρέπει να βρεθεί μια λύση».

«Ο Παύλος λείπει 20 χρόνια, οπότε είναι ένας άνθρωπος που έχει μείνει στα παλιά και έδωσε το έναυσμα της βεντέτας και το ξεκίνησε όλο αυτό», είπε για τον ρόλο του Στέλιου Μάινα.

Όσο για τον ρόλο της, η Δανάη Παππά ανέφερε πως «η Θοδώρα έχει αλλάξει πλέον». «Έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας και πρέπει κάποια στιγμή να ορθοποδήσει. Έρχεται κάποιος στη ζωή της, αλλά τώρα το αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο δεν το ξέρω», είπε.

Για τον φόνο του Πετρή

«Πόνεσε πολύ τον κόσμο που έφυγε ο Πετρής, οπότε μου λένε στον δρόμο "κακούργα, γιατί τον έφαγες;". Μας βλέπουν πραγματικά σαν "Σασμό", αλλά είμαστε σαν οικογένεια όλοι μαζί. Με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν συνειδητοποιήσαμε ότι μας έβλεπαν. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, είναι συγκινητικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: