Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους στο δημαρχείο της Βούλας, λίγους μήνες πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε ιδιαίτερα κλειστό οικογενειακό κύκλο μόνο με τους γονείς και τα αδέλφια τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μια φωτογραφία από το τραπέζι που ακολούθησε στο εστιατόριο Ιθάκη, όπου φαινόταν το νυφικό που φορούσε διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

koumpara

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο πατέρας του γαμπρού και η Κατερίνα Νάζου, στενή φίλη της παρουσιάστριας και επιχειρηματίας, η οποία ήταν η μοναδική καλεσμένη εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος και πήγε ως η μάρτυρας από την πλευρά της νύφης, μαγνητίζοντας μάλιστα τα βλέμματα με το φόρεμα που φορούσε.

koumpara1

 
 Η κουμπάρα φόρεσε ένα one shoulder μακρυμάνικο φόρεμα σε μπλε απόχρωση και ήταν ιδιαίτερα κομψή. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε slick ponytail.

«Σας αγαπώ άπειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας… Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα…», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στα social media.