Αφού είδε και αποείδε ότι τα 10.000 ευρώ τα οποία πρόσφερε δεν έφτασαν για να ξαναβρεί το χαμένο της σκυλάκι, που ακούει στο όνομα Diamond Baby, η Πάρις Χίλτον προσέλαβε επτά διαφορετικές ομάδες ντεντέκτιβ για να το εντοπίσουν!

Το σκυλάκι της, ράτσας τσιουάουα εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης από το σπίτι της. «Έκανα μια φωτογράφιση στο σπίτι και ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».


«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω. Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια της.

Ήδη οι ομάδες των ντεντέκτιβ με drones «οργώνουν» όλη την γειτονιά του Μαλιμπού, όπου βρίσκεται η αξίας 8,4 εκατομμυρίων βίλα της Πάρις Χίλτον, για να βρουν την Diamond Baby.

«Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email finddiamondbaby@gmail.com» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της.