Ο Κώστας Τσουρός υποδέχτηκε την «Ελένη» στο μοντέρνο σπίτι του και παραχώρησε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τους γονείς του, ενώ αποκάλυψε ποιες θα ήταν οι ιδανικές γειτόνισσές του.

«Μικρός όταν αναλάμβανα να κάνω κάτι θα το έβγαζα εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Πάντα αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντα ήθελα την αποδοχή, να αποδείξω ότι κάτι μπορώ να κάνω. Όταν έβλεπα την αδελφή μου να πετυχαίνει πράγματα ήθελα να τα κάνω και εγώ για να βγάλω τους γονείς μας ασπροπρόσωπους», αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

«Πολλά πράγματα τα έκανα για τους γονείς μου και κυρίως τον πατέρα μου, που ήταν ναυτικός και έλειπε, για να του δείξω ότι τα κατάφερα. Δεν έχω πει στον πατέρα μου ότι πολλά τα έχω κάνει για εκείνον… Είμαι χαρούμενος που πια ο πατέρας μου είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου».

Αναφερόμενος στις συνεργάτιδές του, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ποιες από αυτές θα ήθελε να είναι γειτόνισσές του.

«Δεν θα ήθελα με καμία συνεργάτιδά μου να συγκατοικώ. Γειτόνισσα όμως θα ήθελα την Ελεονώρα, αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ χιούμορ και περνάω πολύ καλά μαζί της», εξήγησε ο Κώστας Τσουρός.