Ο Γιάννης Βογιατζής επανέλαβε, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», την ιστορία του «τσακωμού» του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η οποία είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας πέρυσι, στις 19 Ιουλίου.

Οι δύο τραγουδιστές, που είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη «Μερικοί το προτιμούν κρύο» το 1963, ήταν καλοί φίλοι, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν να μιλούν, με τον 88χρονο τραγουδιστή να επαναλαμβάνει ότι δεν ξέρει το λόγο πίσω από αυτό. «Οπωσδήποτε έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει. Με απέφευγε και δεν έχω μάθει ποιος ήταν ο λόγος. Τον είχα πιάσει και τον ρώτησα να μου πει για να του ζητήσω και συγγνώμη. Δεν μου είπε τίποτα πάντα έφευγε, έφυγε τελικά γενικώς και δεν έχω μάθει ακόμη για ποιον λόγο», τόνισε αρχικά ο Βογιατζής.
giannis_vogiatzis

Επιπλέον, σχολίασε: «Πίκρα υπήρχε για αυτό και κάνα δύο φορές που συναντηθήκαμε ήταν ψυχρός. Πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν με ενδιαφέρει, γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκανα κάτι. Ο Τόλης πήρε το μυστικό μαζί του».