Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του στην τηλεόραση με τη σειρά «Έρωτας φυγάς».


Ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στο στούντιο του «The 2Night Show» καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αρχικά εξήγησε ότι προσπαθεί να κάνει πράγματα που τον κάνουν να νιώθει ευτυχισμένος.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης παραδέχτηκε πως ήταν λανθασμένη η απόφασή του να αφήσει την υποκριτική. Και τώρα επιστρέφει με τον Ροβινσώνα Κρούσο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

Είναι πατέρας δυο παιδιών και αποκάλυψε πως νιώθει πως τα παιδιά του είναι πιο ώριμα από τον ίδιο. Ενώ για τη δουλειά του όπως τόνισε συνήθως αποφεύγει να κάνει παράλληλα τηλεόραση και θέατρο, αλλά φέτος έγινε μια εξαίρεση μετά την πανδημία.



Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Είδα πόσο ανόητος ήμουν, δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς την επαφή με τον κόσμο. Τώρα πολύ πιο σοφά επιλέγω να μείνω σε έναν χώρο γιατί νιώθω ότι κάτι έχω να πω».

Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, ο Σταύρος Σβήγκος ήταν αυτός που: «όταν άνοιξα τα μάτια μου τον είδα από πάνω μου. Βρισκόταν στο απέναντι ρεύμα και άφησε το αυτοκίνητό του και ήρθε να δει τι έγινε».

Ενώ ο πατέρας Δημήτριος από τον ναό των Αγίων Ισιδώρων, τον έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή του με τη στάση του. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι η πρώτη φορά που έχω κάνει δημοσίευση υποστήριξης. Έρχονται πολλοί άνθρωποι για να βρουν τον πατέρα Δημήτριο. Χωρίς να τον ξέρω όταν τον είδα για πρώτη φορά ήθελα να τον αγκαλιάσω». Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ θα είμαι εκεί για τους ανθρώπους που δεν μιλάνε».

Στο τέλος, μίλησε για την παράσταση «Λαχτάρα για Κεράσια», στην οποία θα συμμετέχει, αλλά και για την τηλεοπτική του επιστροφή, μετά από 2 χρόνια απουσίας, στη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Όπου όπως είπε έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς και συντελεστές.