Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν”, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν. Ανάμεσα σε αυτές, είπε πως μια ερώτηση που την ενοχλεί να της κάνουν είναι το πότε θα κάνει παιδιά και θα παντρευτεί. Η ηθοποιός έχει δεχτεί πολλές φορές την εν λόγω ερώτηση, λόγω της σχέσης της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά μια εκπομπή, ωστόσο αν βρισκόμουν ξανά στην παρουσίαση θα ήθελα να είναι με κάτι που πραγματικά με αφορά. Μια εκπομπή για θέατρο, σινεμά, βιβλία και συνεντεύξεις συναδέλφων», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της.


Το ξέσπασμα της Κατερίνας Γερονικολού περί παιδιών και γάμου


«Η ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά και μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πλέον δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και κυρίως σε μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού, παρόλο που έχει απαντήσει σχετικά με την ίδια και τον σύντροφό της.