Λίγες μέρες μετά τον ελαφρώς αιχμηρό διάλογο ανάμεσα στον ίδιο και την Δέσποινα Βανδή στο πρώτο επεισόδιο του J2US, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Σώτη Βολάνη, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και πήγαινε σε πρόβα για το σόου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής συμμετέχει στο μουσικό σόου με την Νάνσυ Παραδεισανού και στην πρεμιέρα είχε μία διαφωνία με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ο Σώτη Βολάνη έδειξε να μην κρατάει καμία κακία και να έχει αφήσει πίσω του τη συγκεκριμένη παρεξήγηση αφού όπως είπε η Δέσποινα Βανδή είναι πολλά χρόνια θαυμάστριά του.

«Ήταν αυθόρμητα όλα όσα έγιναν στο live.Η Δέσποινα Βανδή είναι φαν μου πολλά χρόνια και το ξέρει. Την αγαπώ και το ξέρει και πάμε παρακάτω. Μου έχουν προτείνει πολλές φορές να πάρω μέρος σε τηλεοπτικό σόου και είχα αρνηθεί γιατί ήταν επιλογή μου» είπε ο Σώτης Βολάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Ο διάλογός τους

Μετά το τέλος της εμφάνισης τους, το κοινό στο πλατό αποθέωσε τον λαϊκό τραγουδιστή και εκείνος τους τραγούδησε δυο μεγάλες του επιτυχίες.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην κριτική επιτροπή του J2US. Όταν η Δέσποινα Βανδή κλήθηκε να πει την προσωπική της άποψη για την εμφάνιση των δύο, εκείνη θέλησε πρώτα να πει δυο λόγια για την επανεμφάνιση του Σώτη Βολάνη τα οποία όμως εκείνος μάλλον ερμήνευσε διαφορετικά.

«Νάνσυ, εύχομαι να το απολαύσεις γιατί δίπλα σου έχεις έναν σπουδαίο και πολύ μεγάλο τραγουδιστή. Κάνει ότι θέλει με τη φωνή του ο Σώτης. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω γιατί είχαμε βρεθεί μαζί και στο Chart Show. Ειλικρινά, Σώτη, ξέρεις καμιά φορά εμείς οι τραγουδιστές, μέσα από τα live επικοινωνούμε με τον κόσμο αλλά νομίζουμε πως επικοινωνούμε με τον κόσμο αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος. Θέλω να πω ότι εδώ που ήρθες, γιατί η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο μέσο, θα σε ξανακούσουμε.


Εγώ έχω την αίσθηση, όπως στο Chart Show έτσι και εδώ, ότι έχεις χρόνια να επικοινωνήσεις μέσω της τηλεόρασης και μέσω των τραγουδιών σου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή με τον Σώτη Βολάνη να απαντά:

«Ήταν επιλογή μου αυτό και το έχουμε πει αυτό. Ναι, έχεις δίκιο, ναι».

Εκείνη, αποκρίθηκε: «Οπότε είναι μια πάρα πολύ ωραία δεύτερη ευκαιρία»

«Όχι, δεν υπάρχουν ευκαιρίες! Μία ευκαιρία είναι» της είπε ο Σώτη Βολάνη με την κριτή να αναρωτιέται: «Μία είναι;»

«Βέβαια» της είπε και εκείνη πρόσθεσε «Με μια τεράστια παύση».

«Στη ζωή μας έχουμε μία ευκαιρία, απλά υπάρχουν επιλογές. Ότι θες να κάνεις στη ζωή σου» σχολίασε ο Σώτη Βολάνη και τέλος η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ναι, ωραία. Ονομάτισε το όπως θέλεις».

Δείτε το βίντεο