Με αφορμή την πρεμιέρα του «Maestro» η Ράνια Τζίμα συνομίλησε με τον δημιουργό της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ζωντανή σύνδεση κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο πρότζεκτ, αιφνιδίασε τη δημοσιογράφο το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, με μία αποκάλυψη που έκανε σχετικά με ένα από τα επεισόδια στη συνέχεια της σειράς.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Maestro», ο σκηνοθέτης παραδέχθηκε πως έχει άγχος για το νέο του εγχείρημα, λέγοντας ότι: «Έχω λίγη αγωνία για ένα έργο για το οποίο έχουμε δουλέψει πολλοί άνθρωποι. Με τη στήριξη της παραγωγής και κυρίως του καναλιού, έχουμε πάρει ένα ρίσκο και απόψε ξεκινά αυτό το ταξίδι. Η σειρά έχει δέκα πρωταγωνιστές και έχει εννέα επεισόδια, σαν εννέα ταινίες της μιας ώρας. Καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα, τα οποία αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για δέκα πρωταγωνιστές, δέκα διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων της κοινωνίας μας σήμερα».

«Δηλαδή, ο έρωτας και οι ερωτικές ιστορίες, μιας και δεν είναι μόνο μία, αλλά αρκετές. Eίναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια θέματα κοινωνικά. Όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία, η ομοφοβία και πάρα πολλά άλλα, τα οποία νομίζω ότι απασχολούν παγκόσμια όλους μας» συνέχισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τέλος, «πέταξε» και την ατάκα που ξάφνιασε τη Ράνια Τζίμα. «Κάθε επεισόδιο θα το βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός ήρωα. Το πρώτο είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριoλάτου. Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο, στο οποίο λαμβάνετε μέρος και εσείς πρέπει να σας πω. Το δελτίο, εσείς! Στο επεισόδιο έξι» της είπε, με την ίδια να αποκρίνεται γελώντας: «Εμείς; Α το έξι, ωραία να συντονιστούμε».